Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κλεμμένο το «My number one» της Παπαρίζου


Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο συνθέτης Μάνος Ψαλτάκης μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου που απεφάνθη ότι τη μουσική του «My Number One» δεν έγραψε τελικά ο Χρήστος Δάντης.Ο συνθέτης, με ένα μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε την απόφασή του δικαστηρίου στους φίλους του και δήλωσε δικαιωμένος.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης θα λέει ότι το «My Number One είναι δικό του θα πρέπει να πληρώνει 1.000 ευρώ.

«Εμένα με ενδιέφερε η πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο με δικαίωσε. Αναφέρει ότι είναι καθαρά κλεμμένο το τραγούδι και κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης λέει πως  είναι δικό του θα πληρώνει 1.000 ευρώ», είπε ο συνθέτης.

Μάλιστα για το ενδεχόμενο ο Χρήστος Δάντης να ασκήσει έφεση είπε: «Και στο Εφετείο να πάει κακό δικό του θα κάνει. Αν θυμάστε στις συνεντεύξεις μου από τότε έλεγα “κακό της κεφαλής του”, γιατί δεν επιθυμούσα να κάνω τίποτα, αυτός ήθελε να κάνει μαγκιές. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα γιατί είμαι αρκετά μάγκας και έξυπνος να ζω και χωρίς αυτά», είπε.

Πηγή: newspiper

Δεν υπάρχουν σχόλια: