Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σούπερμαν και Μπάτμαν, για πρώτη φορά στην ίδια ταινία


Ο  αμερικανός σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ, δημιουργός της ταινίας «Άνθρωπος από ατσάλι», ετοιμάζει την ιστορική συνάντηση του Σούπερμαν και του Μπάτμαν στη μεγάλη οθόνη, για πρώτη φορά στα κινηματογραφικά χρονικά.
Ο 47άχρονος σκηνοθέτης, μιλώντας στην ετήσια και μεγαλύτερη έκθεση των κόμικ, Comic - Con, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ανακοίνωσε πως ήδη γράφεται το σενάριο, ενώ τον ρόλο του Σούπερμαν θα αναλάβει
ο Χένρι Κάβιλ.

Στη διάρκεια της ομιλίας του,  ανέβασε στη σκηνή τον Χάρι Λένιξ, που έπαιζε στην ταινία «Άνθρωπος από ατσάλι», ο οποίος διάβασε την μυστηριώδη φράση: «Θέλω να θυμάσαι Κλαρκ, όσα χρόνια και αν περάσουν, στις πιο ιδιωτικές σου στιγμές, θέλω να θυμάσαι το χέρι μου στον λαιμό σου. Θέλω να θυμάσαι τον έναν άνθρωπο που σε νίκησε», αφήνοντας να εννοηθεί, πως πρόκειται για απόσπασμα από το σενάριο της νέας ταινίας, όπου ο Μπάτμαν απευθύνεται στον Σούπερμαν.

Η Warner Bros, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι εκτός από τον Χένρι Καβίλ, τους ρόλους που υποδύθηκαν στο «Άνθρωπος από ατσάλι», θα υποδυθούν εκ νέου και οι Έιμι Άνταμς (Λόις Λέιν), Λόρενς Φίσμπερν (Πέρι Γουάιτ) και Νταιάν Λέιν (Mάρθα Κεντ).
Η νέα ταινία εκτιμάται ότι έχει ως στόχο να ανοίξει το δρόμο για τη «Λεγεώνα των Υπερηρώων», ομάδα - αντίβαρο στους «Εκδικητές» της Marvel, η ταινία των οποίων έσπασε τα ταμεία το 2012.
Τέλος, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει να ενσαρκώσει το ρόλο του επιχειρηματία Μπρους Γουέιν -  Μπάτμαν, καθώς μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν, ο Κρίστιαν Mπέιλ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Το 2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πηγή: naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: