Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Κλεμμένα όνειρα: Τι θα δούμε στο 3ο κύκλο;


Στα νέα επεισόδια η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Δημήτρης έχει εξώγαμο παιδί.Συνειδητοποιεί για ακόμα μια φορά όλα τα ψέματα που της έχει πει και καταρρέει.Αρχικά και μη γνωρίζοντας όλη την αλήθεια θα στραφεί με σφοδρότητα εναντίον της Βίκης και του Σταύρου με ''συνεργο''τα λόγια του Άρη.
Θα τους κατηγορήσει ότι από την αρχή είχαν οργανωμένο σχέδιο για να πλησιασουν την οικογένειά της.Ο Σταύρος σοκάρεται μαθαίνοντας την αλήθεια και ειδικά άταν του αποκαλύπτεται οτι ο πατέρας του είχε προσπαθήσει να αποβάλει την μητέρα του.Όμως και ο Μαλτέζος παθαίνει ισχυρό σοκ.Την στιγμή που τα άλλα δυο του παιδιά τον εγκατέλειψαν,είχε αρχίσει να έρχεται κοντά στον Σταύρο.Στο πρόσωπο του έβλεπε έναν άξιο διάδοχο του εαυτού του.Τώρα βλέπει και αυτή την σχέση να γκρεμίζεται.


Η Άγνωστη ασθένεια της Φαίης:

Η Φαίη μετά την λιποθυμία στον γαμό συνέρχεται και αποφασίζει να κάνει μια σειρά εξετάσεων.Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά. Η κοπέλα ενημερώνεται ότι πάσχει απο μια σπάνια μορφή μυοπαθειας. Όμως,για ακόμα μια φορά βάζει το δικό της πρόβλημα σε δεύτερη μοίρα,παρά τη σοβαρότητα του.Για εκείνη προέχει ο Σταύρος κι έτσι αποφασίζει να μην του πει απολύτως τίποτα,ώστε να μην τον επιβαρύνει την στιγμή που η μητέρα του βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Μοιραία η υγείας της επιβαρύνεται.Ετσι,η κοπέλα μένει ανάπηρη και απομένει να δούμε το φινάλε του ρόλου της στα ''Κλεμμένα Όνειρα''

Περισσότερα στο Tv Ζάπινγκ