Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Georgio-x μιλά αποκλειστικά στο In-Showbiz για την νέα του δουλειά.


Ο 18χρονος, πολλά υποσχόμενος, Georgio-x μιλά αποκλειστικά στο In-Showbiz για την συνεργασία του με την Ζέτα Θεοδωροπούλου στο νέο τους τραγούδι "Πες πως με θες". Ο Georgio-x κατάγεται από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο της Κρήτης, εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στην Αθήνα κυνηγώντας το όνειρό του και ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα single με τίτλο "Υποσχέσεις", έχουν γραφτεί άρθρα για αυτόν, έχει τραγουδήσει σε πολλά club και έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα, τους Vegas και τον David Morales.




-Μίλησέ μας για τα σχέδιά σου αυτό το διάστημα και πιο συγκεκριμένα την νέα σου συνεργασία με τον Gee Sailod και την Ζέτα Θεοδωροπούλου.
-Αυτή την περίοδο βρισκόμουν στο studio όπου ηχογραφήσαμε ένα νέο τραγούδι, μια νέα συνεργασία που με κάνει χαρούμενο γιατί είναι κάτι ξεχωριστό και δημιουργικό. Το νέο τραγούδι έχει τίτλο "Πες πως με θες", σε στίχο δικό μου, μουσική του Gee Sailod και είναι μια συνεργασία με τον Gee Sailod που έκανε ένα super guest στο τραγούδι. Πραγματικά την ευχαριστώ πολύ γιατί είναι ένα πολύ ταλαντούχο και όμορφο πλάσμα και πάνω από όλα καλό παιδί. Αλλά και ο Gee Sailod είναι ένας υπέροχος dj που έχει να προσφέρει πολλά στην ελληνική μουσική, νέες ιδέες, ξεχωριστή μουσική.

-Πως προέκυψε η συνεργασία;
Η ιστορία του τραγουδιού ξεκινάει όταν ο Gee Sailod με είδε σε μια εμφάνιση με την Ελένη Φουρέιρα, τον David Morales και τους Vegas. Ο γνωστός dj της Μυκόνου μου πρότεινε να διασκευάσουμε ένα τραγούδι που είχε γράψει για μια ιταλική δισκογραφική. Η απάντηση ήταν θετική και έτσι ο Gee Sailod έβαλε τη μουσική, κι εγώ τους στίχους. Εκεί ήρθε και η πρόταση στην όμορφη Ζέτα Θεοδωροπούλου.

-Μίλησέ μας λίγο και για την ιστορία του videoclip.
-Το videoclip θυμίζει ταινία μικρού μήκους με την Ζέτα να είναι μια πασίγνωστη και φυσικά sexy τραγουδίστρια. Σε έναν χώρο γεμάτο δημοσιογράφους, εκείνη περπατάει στο κόκκινο χαλί, εγώ την ερωτεύομαι και κάπου εκεί ξεκινάει μια ιστορία έρωτα...



Συνέντευξη/επιμέλεια άρθρου: Δημήτρης Μπαγετάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: