Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Παραγωγών


Οι δέκα ταινίες που είναι υποψήφιες για τα Αμερικανικά Βραβεία Παραγωγών (PGA) ανακοινώθηκαν χτες, με το «Skyfall» να γίνεται η... πρώτη ταινία του Τζέιμς Μποντ που διεκδικεί το βραβείο.
Για την κατάκτηση του βραβείου, υποψήφιοι είναι οι παραγωγοί των ταινιών:
«Argo», «Τα μυθικά πλάσματα του Νότου», «Django, ο Τιμωρός», «Οι Άθλιοι», «Η Ζωή του Πι», «Λίνκολν», «Ο Έρωτας του Φεγγαριού », «Οδηγός Αισιοδοξίας», «Skyfall» και «Zero Dark Thirty».
  Για όσους, δεν γνωρίζουν όλες τις παραπάνω ταινίες, ας σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία του Λίνκολν έχει κάνει ο «πολύς» Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ παραγωγοί της ταινίας «Argo» είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Μπεν Άφλεκ και ο Τζορτζ Κλούνι. Τέλος, το «Django, ο Τιμωρός» είναι η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

  Δια της απουσίας τους από τη λίστα των υποψήφιων ταινιών, έλαμψαν το «Χόμπιτ» του Πίτερ Τζάκσον, το «The Master» με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και η τελευταία ταινία Μπάτμαν «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή».
  Τα βραβεία θα δοθούν στη διάρκεια τελετής στο Λος Άντζελες στις 26 Ιανουαρίου και λειτουργούν σαν προπομπό για τις ταινίες που θα τιμηθούν με Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή:newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: