Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μάλφα και Λουιζίδου μαζί σε σειρά

Είναι από τις πιο αγαπητές και καλές ηθοποιούς της γενιάς τους και έχουν διαγράψει πολλές επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.
Ωστόσο, αν και έως τώρα η Μπέσσυ Μάλφα και η Ρένια Λουιζίδου είχαν συνεργαστεί μόνο στο θέατρο την καινούργια σεζόν θα συνεργαστούν τηλεοπτικά σε μία καινούργια σειρά που
πρόκειται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η Μπέσσυ και η Ρένια έδωσαν τα χέρια με τον Παναγιώτη Καποδίστρια για μία καινούργια σειρά που θα γράψουν οι μαθητές της σχολής του, της «Tabula Rasa». Όπως σας έχω γράψει σε προηγούμενα κείμενα του Newsit ο γνωστός σεναριογράφος μαζί με τους μαθητές του έγραψε τα σενάρια για τη σειρά «Στο ράφι» που πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Σεπτέμβριο και είναι αυτοτελή επεισόδια.

Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί η Ρένια Λουιζίδου και σε ένα άλλο η Μπέσσυ Μάλφα. Στα γυρίσματα όμως, ο Καποδίστριας πρότεινε στις δύο ηθοποιούς να γράψει με τους μαθητές του ένα σήριαλ πάνω τους με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν.
Οι δύο ηθοποιοί αποδέχτηκαν την πρόταση, τα πρώτα σενάρια γράφτηκαν και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες μέρες έγινε κι η συνάντηση με στελέχη τηλεοπτικού σταθμού με τον οποίο συμφώνησαν η σειρά να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα ώστε να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο.
Αξίζει επίσης να αναφέρω ότι σε διαφορετικό τηλεοπτικό σταθμό θα προβάλλεται η σειρά «Στο ράφι» και σε άλλο η σειρά του Καποδίστρια με τη Μάλφα και τη Λουιζίδου.

Περισσότερα δεν προδίδω έως ότου πέσουν οι τελικές υπογραφές, αλλά όπως φαίνεται την ερχόμενη σεζόν θα απολαύσουμε τις δύο σπουδαίες ηθοποιούς για πρώτη φορά μαζί σε τηλεοπτική σειρά.

Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: