Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Καλπάζει το "Bαλς" ! Mέσα σε 3 ημέρες κατέρρευσε 10 μονάδες το "Δέστε τους". Τι θα γίνει από εδώ και πέρα;

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ειδικά τόσο σύντομα. Το εξαιρετικό "Βαλς με 12 Θεούς" κερδίζει κάθε μέρα όλο και περισσότερους τηλεθεατές και ειδικά στα νεανικά κοινά. Μέσα σε 3 ημέρες απο εκεί που κονταροχτυπιόταν με την επιτυχημένη εκπομπή του Αlpha,
ξαφνικά άνοιξε τη ψαλίδα και απογειώθηκε με 14 μονάδες διαφορά φτάνοντας το 32% στο εν λόγω κοινό. Η καλή μυθοπλασία επιβραβεύεται από το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί η σειρά να ξεκίνησε απλά ικανοποιητικά σε νούμερα και με διάφορα "τηλεκριτικά παρατράγουδα", τις τελευταίες όμως εβδομάδες απογειώνεται συνεχώς διαψεύδοντας πανηγυρικά όσους μίλησαν για την πρώτη τηλεοπτική αποτυχία της κ.Δανδουλάκη.
Το θέμα είναι από εδώ και εμπρός τι γίνεται. Ό,τι γράφει, δε ξεγράφει και τα πράγματα στη ζώνη θα είναι πολύ δύσκολα για όλους και ειδικά για τη παρέα του "Δέστε τους", που ούτως ή άλλως ήταν τρίτη στο σύνολο και τώρα βλέπει να εξανεμίζεται και η κυριαρχία της στο νεανικά. Ως ζωντανή εκπομπή έχει το πλεονέκτημα να αλλάζει, να αναμμορφώνεται και να εξελίσσεται προς το καλύτερο. Κάτι που οφείλει να πράξει πλέον. Από την άλλη ο Ant1 δεν χρειάζεται να κάνει κίνηση mega-πανικού, αφού η σειρά δεν έχει λόγο προς το παρόν να αλλάξει ώρα και ζώνη. Ας δούμε πρώτα τι αλλαγές θα επιφέρει η μετακίνηση της σειράς "Κλεμμένα όνειρα" και κατά πόσο η "Fatmagul" θα πιάσει στις 19:00 και μετά συζητάμε για ενδεχόμενες αλλαγές. Ναι, η Fatmagul σίγουρα θα ανέβει στο 20-25%, το θέμα είναι αν ένα τέτοιο ποσοστό αρκεί για να κρατήσει το δελτίο του Mega στη κορυφή, όταν ήδη στα νεανικά κοινά κατρακυλά παρά το πανίσχυρο lead in..

Πηγή:i-show

Δεν υπάρχουν σχόλια: